GTA 5 mobile, birçok oyuncu için tanıdık bir aksiyon oyunudur. Çocukluğumuzla ilgili olabilir. Oyun size şehirdeki maceralarınızı ve suçlularla veya polisle savaştığınızı hatırlatacak. GTA oyuncuları bu büyüleyici oyunun birçok farklı versiyonundan geçti. GTA 5, Rockstar Games'in GTA hayranlarına getirmek istediği yeni bir sürüm. Her istediğini yapabileceğin küçük kasaba. Eylemleriniz, sizin veya kişiliğinizin patlamasına neden olacak suçlar veya delilik olabilir. GTA oyunlarının cazibesidir. Başlangıçta, GTA V yalnızca PS4 ve XBOX için piyasaya sürüldü.

Şu anda, cep telefonları için de kullanılabilir. GTA V Mobile, büyüleyici bir oyun ve harika grafikler getiriyor. GTA V'i hemen şimdi indirip telefonunuza keyfini çıkaralım! GTA 5 mobile, bu büyüleyici GTA serisinin 4. Kısmında hikayeye devam edecek. Oyunda karşınıza uyuşturucu, şiddet, yarış ve gerçek hayatta pek göremeyeceğiniz daha pek çok şey çıkacak. Her zaman polis tarafından kontrol edileceksiniz. Oyundaki herhangi bir oyuncunun ihlallerini kontrol edecekler.GTA 5 Mobil Apk v1.3 Android için Ücretsiz İndir

Diğer platformlardaki GTA 5, üç gün sonra 1 milyar dolarla birçok oyun sektörü satış rekoru kırdı. Oyun, grafikler konusunda büyük destek, olumlu eleştiriler ve diğer birçok övgü aldı. Ancak GTA 5'te de şiddet, cinsiyet ayrımcılığı gibi birçok eleştiri ve dava var… Ama bu oyunu araştırıp yazımızı okuduysanız eminim bu oyunun hayranısınızdır. Zayıf noktalarını görmezden gelmeli ve oyunun tadını çıkarmalısınız.

Grand Theft Auto V, birçok GTA oyununa benzer bir görünüme sahip olmaya devam edecek. Bu oyunun içinde yapmanız gerekenleri kolayca anlayacaksınız. Her şey ücretsiz olacak. İstediğini yapabilir ve hayatını istediğin gibi yaşayabilirsin. İyi bir insan, iyi bir vatandaş olmayı seçebilir ya da hayatın zevklerini aramak için şehri yok eden bir holigan olmayı seçebilirsiniz. Oynanışta bir değişiklik yok ama GTA V oyunu daha çekici hale getirmek için oldukça fazla şeyi değiştirdi. GTA 5 mobile'da önceki sürümlerden daha fazla makine türü göreceksiniz.