camera verrekijker

Kiezen de uitstekend Verrekijker kunt sterk verbeteren uw buitenkant reizen, of je nu vogels, wandelen, of gaan naar een sport event. Met tal van keuzes beschikbaar, kan test naar bepalen die Verrekijker ideale match uw eisen. Dit gids zullen zeker steun u begrijpt sleutel variabelen naar rekening houden met toen kiezen de uitstekende set van een Verrekijker.

Herkennen Vergroting en Doelstelling Lens Diameter

Wanneer controleren van mier microscoop, u ' ll vaak zie nummers zoals 8x42 of 10x50. De eerste nummer vertegenwoordigt de vergrootglas macht, en de tweede nummer verwijst naar de doelstelling lens diameter in millimeters.

Hogere vergroting middel u kunt zien dingen meer gedetailleerde, nog het ook houdt een smaller veld van visie en eventueel veel meer foto schudden. Voor algemeen gebruik van, een 8x of 10x vergroting is meestal voldoende. Vogelaars en wandelaars en wandelaars meestal gunst 8x Verrekijker voor hun breder veld van visie, terwijl 10x Verrekijker populaire voor details waarnemingen en sport events.

De onpartijdige lens diameter invloeden de hoeveelheid van het licht dat gaat de Verrekijker. Grotere lenzen (zoals, 42mm of 50mm) verzamelen veel meer licht, geven een helderder foto, speciaal in low-light problemen. Desalniettemin, grotere lenzen ook inhouden grotere Verrekijker. Overweeg je reguliere het gebruik: voor overdag taken, een 32mm objectief zou voldoende, terwijl schemer, zonsondergang, zonsondergang of dawn avonturen kunnen profiteren van een 42mm of grotere lens.

Denken de Gebied van Beeld

De veld van visie (FOV) is het breedte van de gebied merkbaar via de nachtkijker op een bepaalde range. Het is meestal shared in de voeten bij 1.000 meter of meter op 1000 meter. Een breder FOV vergunningen u te zien nog meer uw omgevingen, die is name waardevol om vogels te kijken en scannen de groot gebieden.

groter FOV kan maken eenvoudiger naar zoek en volgen verplaatsen voorwerpen. Toch, Verrekijkers met grotere zoom vaak hebben een smaller GEZICHTSVELD. Balans uw eis voor vergroting de moeten van een brede visie gebaseerd op uw key het gebruik.

Onderzoeken het Prisma Soort: Dak vs. Porro

beste verrekijker

Een verrekijker gebruik maken van prisma ' s om corrigeren de oriëntatie van de foto. Beide belangrijke soorten prisma 's zijn dakbedekking prisma' s en de Dakkant prisma ' s, elk met zijn voordelen en nadelen.

Dak prisma verrekijker veel meer compact en light-weight, en een gestructureerde, rechte-vat stijl. Ze zijn vaak extra duurzaam en eenvoudiger naar water-proof, waardoor ze een uitstekende keuze voor outdoor activiteiten. Desalniettemin, kunnen ze worden meer duur door hun complexe productie procedure.

Porro prisma verrekijkers zijn omvangrijker met een zigzag vormen maar meestal gebruiken beter diepte begrip en groter FOV voor de exact dezelfde vergroting en onpartijdige formaat. Zij neiging te minder duur en geven een rijker drie-dimensionale afbeelding. Als afmetingen en gewicht zijn minder van een probleem, Porro prisma ' s kan leveren fantastisch de moeite waard voor geld.

Betekenis van Eye Verlichting en Comfort

Eye verlichting is het range van de ooglens van uw oog, waar u kunt nog steeds zien de compleet veld van visie. Dit is essential voor brillen gebruikers die behoefte meer oog verlichting voor de heel foto zonder verwijderen van hun bril. Zoeken Verrekijker met een minimum van 15mm eye verlichting als u dragen bril.

Gemak is ook beïnvloed door het gewicht en functioneel ontwerpen van digital microscoop. Overwegen proberen een andere uitvoeringen naar vinden een paar dat zich echt voelt gebalanceerde en evenwichtige en comfortabel in uw handen. Verstelbaar oogschelpen kunnen verder boost gemak, waardoor u fine-tunen de pasvorm van uw ogen.

Afmetingen en Mobiliteit

Tenslotte, overwegen de formaat en het gewicht van de Verrekijker. Compact versies zijn makkelijker naar lug echter kunnen compromis op afbeelding kwaliteit en verlichting. Full-size Verrekijkers aanbod veel beter efficiëntie maar zijn omvangrijker. Selecteren een dimensie dat stabiliseert transport met optische efficiëntie gebaseerd op uw taken.

Kiezen de goed Verrekijker vereist herkennen uw specifiek behoeften en voorkeuren. Door rekening houdend met vergroting, doelstelling lens maat, FOV, prisma soort, eye verlichting, en toegevoegd functies, kunt u vinden Verrekijker dat boost uw kijken ervaring en match uw manier van leven. Blij ontdekken!