I händelse av att du är en ny vaper, kan du ha slutat frustrerad över dina första möten. Detta är ett typiskt problem som individer stöter på, vanligtvis i ljuset av att de är vana vid att röka konventionella cigaretter och försöker närma sig sina vapes på samma sätt. Faktum är att räkna ut Nikotinfria Engångsvapes är en fin konst - men inte alltför komplicerat. Här är några enkla tips för att sparka igång dig på rätt sätt.

Att välja rätt vape

Om du är osäker på att vaping är det primära du vill veta hur du använder din vape. Det är idealiskt att börja enkelt med en gadget som är avsedd för bekvämlighet, kompakthet och produktivitet. Trots det betyder "enkelt" i vapingtermer verkligen inte "undermåligt". Du kan hitta exceptionellt förstklassiga och rimliga amatörvapes som gör det enkelt att få allt att rulla och ge en fantastisk vapingupplevelse. Du kommer förmodligen att behöva en e-cigarett, en dispenserbar e-cigarett eller en dispenserbar eller påfyllningsbar enhetsram med målet att du inte behöver stressa över en hel del rörigt underhåll, särskilt när du lär dig.

Välj din e-vätska

Det kan mycket väl vara en cykel att välja rätt e-juice för dig. Det finns massor av beslut att fatta, inklusive PG kontra VG, nikotinstyrka och uppenbarligen smak (den tomfoolery-delen!). Som en generell regel ger vätskor med högre PG mer jordad, mer seriös smak och desto mer imponerande träffar, medan val med högre VG är perfekta för individer som behöver stora, enorma rökdimma efter att ha andats ut. Oavsett allt annat är det mest effektiva sättet att hitta rätt vapejuice för dig att utforska. Köp kanske en eller två sorters juice (eller en eller två smaker förutsatt att du köper engångsprylar) och ge dem ett försök. Närhelst du har hittat rätt blandning av element, kommer din vapingupplevelse att förbättras enorma mängder åt gången.

Den mest effektiva metoden att slå en vape

En avvikelse som många före detta rökare gör när de börjar med vapes är att njuta av bloss som är för korta. Den här strategin blir bra med cigaretter, men när du gör det med en vape, finns det inte den perfekta möjligheten för tillräckligt med vätska att passera över den värmande komponenten. Ha tålamod och ta ett mer utdraget, långsammare drag, så kommer du att delta i ett riktigt givande möte. Det finns två huvudsakliga metoder för hur man andas in:

Mun till lunga. Denna typ av andning är lämplig för mer blygsamma vapes med mer nikotin. Det är i princip samma sak som att röka en cigarett. Du kommer att dra in rök gradvis i munnen, hålla den i munnen i flera sekunder och sedan andas in den i lungorna. När ångan kommer in i dina lungor, andas ut. Denna strategi är idealisk för personer som behöver ersätta rökning med vaping.

Direkt till lungan. För en jämnare träff, pröva strategin direkt till lungan med en större gadget med mindre nikotin. Detta är en mindre svår metod för att andas in som inkluderar att bara dra ångan snabbt och rakt in i dina lungor, liknande rörelsen du skulle göra för att ta ett helt andetag. Andas sedan ut ångan omedelbart.

Det är verkligen smart att stå vid ett par ögonblick mellan vaping-möten för att låta din värmande komponent slappna av och dessutom förebygga problem som en besvärad hals. I händelse av att du letar efter ett överlägset alternativ i motsats till rökning, har du kommit till de perfekta platserna - och för närvarande vet du hur du vape exakt för bästa insikt.