Bistro Casper är en avslappnad och personlig restaurang i hjärtat Vasastan i Stockholm. Vi serverar brunch, lunch och middag, Varmt välkomna!!

Restaurang Stockholm Vasastan

Om oss

älkommen till Bistro Casper – Din favorit restaurang i Vasastan Letar du efter den perfekta restaurangen i Vasastan, Stockholm? Sök inte längre! Belägen mitt emot Vasaparken och i närheten av Odenplan, Bistro Casper strävar efter att erbjuda en genuin och hjärtlig matupplevelse i hjärtat av Vasastan

Den personliga restaurangen i Vasastan. Hos Bistro Casper, drivet av det passionerade paret Babak och Shila, strävar vi efter att skapa en atmosfär där varje gäst känner sig hemma. Lokalt känd: Vi är ett lokalt favoritval och en känd restaurang i Vasastan, där vi erbjuder en noggrant utvald meny som vi hoppas du kommer att uppskatta.

Perfekt läge: Vårt utmärkta läge mitt emot Vasaparken gör det enkelt att njuta av en kvällspromenad efter middagen. Brett menyutbud: Från klassiska svenska rätter till internationella favoriter, vår meny har något för alla smaker. Engagerade kockar : Vårt team av kockar är passionerade om att bringa dig den allra bästa maten och upplevelsen.

Serveringspersonalen: Är inte bara utmärkta på att ge service utan också begåvade kockar. Flera gånger i veckan byter vår personal roller i köket och serveringen, allt för att sträva efter att ge dig en genuin och engagerad matupplevelse. Atmosfär: Med en inbjudande och varm atmosfär, Bistro Casper är den perfekta restaurangen i Vasastan för både romantiska middagar och större sammankomster.

Klicka här för mer info- https://bistrocasper.se/

Adress:- Dalagatan 44,113 24 Stockholm, SWEDEN