Deezer Mod APK'sını indirin En son Varyant Android için ücretsiz. Melodiler, dijital kayıtlar, çalma listeleri ve aradaki en seçkin müzik çalarlardan birini takdir edin.Deezer Premium Mod APK 7.0.15.51

Muzik hayattır. Dahası, müzik evreni uçsuz bucaksız ve gezegenin bir ucundan diğer ucuna birçok farklı topluma yayılmış durumda. Bunun gücü kolun içindedir. Ayrıca, Android için yük Deezer'ı indirmeniz yeterlidir!

Bu, size gezegenin bir tarafından diğerine mutlak en iyi müziği ulaştırmayı açıkça amaçlayan uzman bir müzik çalardır. Android cep telefonunuzdan çok sayıda çeşitli melodilere, çalma listelerine ve dijital kayıtlara erişilebilir. Diğer her şeye ek olarak, Deezer Music Player ücretsiz ve kullanımı kolaydır.

Her şeyden önce, gezegenin bir tarafından diğer tarafına dünya çapında hit kapasite akışına sahipsiniz. Daha spesifik olarak, size sunulan 56 milyon farklı melodi, çalma listesi ve dijital kaydın kuzeyine yaklaşıyorsunuz. Dahası, liste yeni güncellemelerle genişlemeye ve gelişmeye devam ediyor.

Ardından, deneyimlerinizin ışığında Deezer'dan alışılmış öneriler alacaksınız. Beğendiğiniz herhangi bir şey, karşılaştırmalı parçalar size reçete edilecektir.

Dahası, en sevdiğiniz ve en sevdiğiniz melodileri doğrudan En Sevilen Parça Çeşitleri alanına ekleyebilirsiniz.

Uygulamadan önceden ayarlanmış birçok çalma listesini dinleyerek bekleyin. Veya diğer yandan, kendi özel çalma listelerinizi oluşturup paylaşarak bunu bir adım öteye taşıyın. Bir kez paylaşıldığında, herhangi bir kişi tercihlerinizi ve tarzınızı anlamak için çalma listelerinize gerçekten dikkat etmek isteyecektir.