pancake recipes around the world

Palacinky jsou klasika snídane oblíbené, které nikdy neselže poteší chutové pohárky. At už je jako štíhlé a krepovité nebo tlusté a nadýchané, dokonalosti je umení, které potrebuje nekteré ukazatele a techniky.

Práve Zde Je 6 Ukazatelu Na Prípravu Dokonalých Palacinek:

Zacátek s kvalitními prísadami

základ jakéhokoli fantastické palacinky leží ingredients. Použití cerstvé a prémiové mouky, vajec, mléka a prášku na varení. Jdete s všestranná mouka pro dobre vyváženou vzhled, nicméne bez obav vyzkoušet celou pšenici nebo ruzné jiné alternativní mouky pro speciální príchut profil. Cerstvá vejce a mléko pridejte do bohatého a chutného testa. Mejte na pameti, že cím mnohem lepší vaše komponenty, tím lepší vaše palacinky jiste chut.

Správne Zmerte ingredience

Presné rozmery jsou zásadní, pokud jde o palacinky. Použití zcela suché urcení šálky na mouku a ruzné jiné zcela suché aktivní složky, vyrovnání nadbytecné s rovnou stranou. Pro vlhké komponenty, jako je mléko, použijte odmerení kapalin šálky a zkontrolujte u oka stupen pro presnost. Konzistence v rozmerech zajištuje dobre vyvážené testo, které chrání pred palacinkami také hustý nebo také tekoucí.

Promíchejte testo tak akorát

Premísení testa na palacinky je bežné chyba, která muže má za následek težké a úrovnové palacinky. Abyste tomu zabránili, použijte lehkou ruku a prestante míchání jakmile budou komponenty zaclenené. Nekteré hrudky jsou bezchybne skvelé; budou zkapalnit po celou dobu varení. Premísení spouští lepek v mouce, vedoucí méne žádoucí vzhled. Pokud chcete pridat bonus jako cokoláda nebo boruvky, jemne je na konci složte do zabránit napetí testa.

Nechte odpocívat

Povolení uvolnení po krátkou pred varením muže významne zlepšit strukturu vašich palacinek. Odpocinek dává mouce kousky cas na vstrebání tekutiny, výsledkem hladší testo a nevyhnutelne nadýchanejší palacinky. Zamerte se odpocinek cas 5 až 10 min a využijte tuto príležitost k predehrátí gridle nebo pánev. Vytrvalost po celou dobu tohoto kroku muže ucinit viditelný rozdíl v konecném produktu. Procházet https://palacinky.org rozkošné palacinky jídla, ruzných od tradicního podmáslí po exotické chute.

Ovládejte teplo

Dosažení nejlepší palacinky vyžaduje presnou kontrolu nad prípravou jídla úrovne teploty . Také horké a palacinky mohou spálit zvenku, zatímco zustanou syrové na uvnitr. Také snížené a skoncit tak, aby nadmerne husté. Predehrejte varení povrch na náradí teplo a upravte podle požadovaného. Dobre ochucená mrížka nebo neprilnavá pánev je optimální pro také varení. Zkontrolovat teplotu prípravou trochu palacinku „zkouška“ pred prípravou plné set k záruce teplo je práve.

Ideální technika prevracení

moment pravdy prichází, když je cas prevrátit palacinky. Pockejte do se bubliny základne na povrchové ploše a stranách zacínají vypadat nastaveny pred otocením. Používejte špachtli k opatrnému zdvihnutí palacinky a prevrácení jedním rychlým aktivitou. Vyhnete se pritížení palacinky pri príprave jídla, protože to muže snížit její nadýchanost. Varit druhou stranu na ponekud kratší dobu než na první, abyste zarucili, že centrum je pripraveno, aniž by se skoncilo zcela suché.

Záverecná myšlenka:

Ovládnutí umení delat výborné palacinky je úžasný výlet, který zaclenuje presnost s kreativním myšlením. zacátkem s kvalitou aktivními složkami, merením presne, mísením s lécba, povolit testo zustat, regulovat teplo a porozumet prevracení technika, budete na dobré prostredku k tvorbe rannímu jídlu umelecké dílo. S temito návrhy budou vaše palacinky ujistete se, že se stanou hitem, takže brzy ráno budou o neco lepší pro každého u stolu ranní jídlo.