Víden, hlavní mesto Rakouska, je mesto bohaté na historii, kulturu a stavbu prírodní krásy. Až budete prozkoumávat tuto dynamickou mesto, najít výborný mix nadcasového stylu a moderní dynamiky. níže je prehled, který vám pomuže maximalizovat své zkontrolovat do okouzlujícího mesta Vídne.

Historické zázraky

Zacnete svou cestu prohlídkou do historického srdce Vídne, Innere Stadt. Projdete se pres podmanivé ulice a odhalte architektonickou drahokamy jako je katedrála sv. Štepána , známý znak mesta s jeho pozoruhodnou gotikou rozvržení. Ne nepropásnete palác Hofburg, predchozí imperiální palác, který použití pohled do luxusního zpusobu života habsburské dynastie. Víden, hlavní mesto Rakouska, chlubí se královským designem, pulzujícími kulturními scénami a úžasnými parky. Objevte historické místa, jako je zámek Schönbrunn, a prohlédnete si https://viden-pruvodce.cz, kde najdete an obsáhlý pruvodce vídenskými destinacemi a skrytým drahokamy.

Sociální Požitky

Víden je synonymní s vážnou hudbou a výlet do tohoto mesta by úplná bez prozkoumávání své hudební dedictví. Prohlédnout Vídenskou státní operu, jednu z na svete koncertní sál a capture výkon a zažijte kouzlo v reálném case klasické hudby. Musikverein, domov Vídenských filharmoniku, je další místo, které musíte navštívit pro písne milovníky.

Nápadité Zázraky

Pro umení aficionados je Kunsthistorisches Museum zlatým dolem mistrovská. Nemovitosti díla od umelcu jako Rembrandt, Vermeer a Raphael, galerie predstavuje bohatství a nápadité odbornost Habsburku. Palác Belvedere, se svým ohromujícím barokním stylem, je dalším umením místo, predstavující díla od Gustava Klimta, sestávající ze populárního malby "The Kiss."

Kultura vídenské kávy

Pozastavte se od svých expedic a zapojte se sami do vídenské kávové kultury. Prejdete na konvencní kavárnu, jako je Café Central nebo Demel, kde si mužete vychutnat šálek bohaté kávy doprovázený kouskem dekadentního Sachertorte, známého vídenského cokoládového dortu . Zúcastnete se intelektuálních diskuzí nebo pouze nasajte atmosféru techto historických kavárny.

Prater Park a obrí ruské kolo

Pro dávku exteriéru príjemné se vydejte do parku Prater. Tato rozsáhlá šetrná k životnímu prostredí místnost je výborná pro pohodovou procházku nebo jízdu na kole. Ne promeškejte slavné obrí ruské kolo, symbol Vídne že 19. století, nabízení velkolepé panoramatické výhledy mesta. Prátr je fantastický únik pro domácnosti i lidi.

Naschmarkt - kulinárské speciality

Doprejte své chut na Naschmarktu, nejstarším a prominentním trhu ve Vídni. Zde objevit živé rozmanitost cerstvého vyrobit , korení a celosvetový speciály. Udelejte si kulinárskou cestu pres tržište, ochutnávka neighborhood sýry, pecivo a jedinecné ovoce. Naschmarkt je navíc domovem cetných trendy kaváren a restaurací, takže je úžasné oblast pro pohodové jídlo.

Plavba po Dunaji

Ukoncit svou dobrodružství do Vídne s krásnou výletní lodí po Dunaji. At už pres den nebo v noci, výletní nabízí velkolepé pohledy horizont mesta. Uvolnete se na vodním clunu, užijte si jemného vánku a zachytte úžasný obrázky vídenských míst z vody.

Ve Vídni každý roh vypráví príbeh a každý místo ukazuje nádheru mesta. Až objevíte toto kulturní místo, budete uchváceni sjednoceným blend historie , umení a modernost, která urcuje výrazný krásu mesta Vídne.