Стенните панели за душ на Targwall са 100% водоустойчиви и могат да се монтират бързо и лесно. Тези панели могат да бъдат поставени директно върху съществуващи плочки във вашата баня, спестявайки ви време и пари за инвестиране в други части на вашата баня. Разполагаме с множество гами стенни панели за баня, всички които се предлагат в различни размери и покрития, така че постигането на правилния вид и монтаж няма да е проблем.

От обикновени бели стенни панели до силно декоративни стенни панели, които съответстват и в много случаи надхвърлят естетическата привлекателност на плочките. Поставяйки силикон, вие създавате уплътнение между всеки от панелите, което ги прави идеални не само за душ кабини, но и за бани и мокри помещения за години напред. Акрилните стенни панели обикновено се считат за най-водоустойчивите и често се използват в зони с висока влажност.

Алуминиевите профили за душ стена се предлагат в 5 профила и 5 покрития. Нашата акрилна душ за вграждане гама максимизира цвета с елегантно полирано стъклоподобно покритие. Включва както ярки цветове, за да направите смело изявление, така и вечни пастели за по-деликатен подход, можете да сте сигурни, че покриваме цветовете. Нарежете панелите, за да ги оформите лесно с остър нож, което ви позволява лесно да се поберат във всички форми и размери. Когато панелите се заключат заедно, те образуват изравнено прилягане, което предотвратява проникването дори на най-малките капчици вода. Решенията, които бяхме обусловени да приемем, че са най-добрите за красив, девствен и безупречен дом, може да не са най-добрите за нас.